Tervetuloa Würth Elektron palvelusivustolle  

Vain yritysasiakkaille

+358 10 308 4700

Nopeat toimitukset

Muutos pelastuslakiin 2024: Vastuu palovaroittimista siirtyy taloyhtiöille

Vuoden 2024 alusta voimaan astunut pelastuslain (379/2018) muutos on merkittävä käännekohta asuinrakennusten palovaroitinten kunnossapidossa. Aiemmin asunnonomistajat ja vuokranantajat vastasivat itsenäisesti palovaroittimien hankinnasta ja ylläpidosta, mutta nyt tämä vastuu on siirtynyt kokonaan taloyhtiöille. Tämä muutos on historiallinen ja sillä on kauaskantoisia vaikutuksia paloturvallisuuteen.

Lue lisää Lue lisää

Logo

 

Älykoti säästää energiaa – Parhaat Wiser-vinkit!

Älykotiteknologia on mullistanut tapamme elää ja hallita kotia sekä energiankulutustamme. Schneider Electricin älykkäät Wiser-älykotiratkaisut tarjoavat tehokkaita keinoja sähkön säästämiseen, mikä ei ainoastaan vähennä kotitalouksien energiakustannuksia vaan edistää myös ympäristön kestävyyttä. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat Wiser-vinkit ja työkalut, jotka auttavat tekemään kodista älykkään ja energiatehokkaan.

Lue lisää Lue lisää

Logo

 

Schneider Electric - Life Is On

Schneider Electric on digitalisaation edelläkävijä energianhallinta- ja automaatioratkaisuissa koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja eri infrastruktuureihin. Schneider on energianhallinnan johtava yritys keski- ja pienjänniteratkaisuissa, luotettavassa sähkönjakelussa sekä automaatiojärjestelmissä. Yhtiö tarjoaa integroituja ratkaisuja, jotka yhdistävät tehokkaasti energianhallinnan, automaation ja ohjelmistot.

Lue lisää Lue lisää

Logo

 

Click & Collect -palvelumme tarjoaa ammattilaisille joustavuutta ja ajansäästöä

Olemme ylpeitä esittelessämme uuden Click & Collect -palvelumme, joka on suunniteltu erityisesti kiireisille ammattilaisille. Palvelu tarjoaa joustavuutta ja ajansäästöä, jotta voit keskittyä tärkeimpään - työhösi.

Näin Click & Collect -palvelu toimii:

  • 1. Tee ostokset verkkokaupassamme. Klikkaa tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin ja lopuksi valitse toimitustavaksi Click & Collect.
  • 2. Kun tilauksesi on käsitelty, saat tekstiviestin, jossa ilmoitetaan, että tilaus on noudettavissa.
  • 3. Nouda tilauksesi valitsemaltasi Centeriltä. Voit noutaa tilauksesi valitsemasi ajankohtana Centerin aukioloaikojen puitteessa.

Click & Collect -palvelun edut ammattilaisille:

  • Nopeus ja tehokkuus. Voit noutaa tarvitsemasi tuotteet suoraan Centeriltä ilman odottamista.
  • Joustavuus. Voit noutaa tilauksesi, kun sinulle parhaiten sopii.
  • Ammattitaitoinen keräys. Henkilökuntamme kerää tilauksesi huolellisesti ja varmistaa, että se on valmis noudettavaksi mahdollisimman nopeasti.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan ammattilaisille entistä parempia ja kätevämpiä ratkaisuja. Click & Collect -palvelumme on yksi esimerkki tästä sitoumuksesta. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kokeilemaan palveluamme ja kokemaan sen edut omassa työssäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja Click & Collect -palvelustamme, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme valmiina auttamaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi.

PlastofastNews

 

Evlink Home: Turvallinen ja tehokas lataus sähköautoille

EVlink Home –latausasemien käyttäjäystävällisten ominaisuuksien, helpon asennuksen ja energianhallintavaihtoehtojen ansiosta on mahdollista nauttia sähköauton omistamisen mukavuudesta ilman huolta sähkökatkoista.

Lue lisää Lue lisää

PlastofastNews

 

Plastofast-ruuvit: Korkealaatuiset kiinnitysratkaisut muoviin

Plastofast-ruuvit ovat erinomainen valinta, kun tarvitset luotettavan ja kestävän kiinnitysratkaisun muovimateriaaleille. Näitä erikoisruuveja käytetään laajalti eri teollisuudenaloilla, erityisesti elektroniikkateollisuuden tuotteissa sekä kone- ja laitevalmistuksessa. Plastofast-ruuvien ainutlaatuinen muotoilu ja ominaisuudet tekevät niistä ihanteellisen ratkaisun muoviosien kiinnittämiseen. Tämä artikkeli tarjoaa kattavan tietopaketin Plastofast-ruuveista, niiden ominaisuuksista ja eduista eri käyttökohteissa.

Lue lisää Lue lisää

PlastofastNews

 

Älyä tavallisiin koteihin

Olemme tuoneet Suomen markkinoille langattoman ja etäohjattavat Legrand Valena Life with Netatmo -kodinohjausjärjestelmän. Tarkoituksenamme helpottaa arkea ja luoda turvallisuutta tavallisessa Suomalaisessa kodissa.

Lue lisää Lue lisää

WirelessHomeControl

 

Lähes 50 vuotta palvelua ja luottamusta

Vuodesta 1975 lähtien olemme olleet vankkumaton kumppani Suomen ja Viron teollisuus-, kunnossapito- ja sähköurakointiyrityksille. Tarjoamme laajan valikoiman kiinnitys- ja sähkötarvikkeita sekä elektroniikkatuotteita. Osana maailmanlaajuista Würth-konsernia hyödynnämme kansainvälisten kumppaneidemme resursseja, tarjoten asiakkaillemme tehokkaita säästöratkaisuja. Olemme kiitollisia, että olette olleet mukana matkallamme lähes 50 vuoden ajan!

Lue lisää Lue lisää

AboutUs