Tekjänoikeudet

Sivuston käyttöehdot

Lukekaa nämä ehdot ennen kuin vierailette näillä WWW -sivuilla. Käydessänne näillä sivuilla hyväksytte samalla alla mainitut ehdot teitä sitoviksi.

Näiden WWW-sivujen sisältö on Würth Elektronik:n omaisuutta. Sivujen sisältö; tekstit, piirrokset, diagrammit, valokuvat ja logot, ovat Würth Elektronik:n omaisuutta ja ovat suojattu siten tekijänoikeuslain mukaisesti. Esitetyn materiaalin luvaton kopioiminen tai uudelleen tuottaminen rikkoo tekijänoikeuslakia. Würth Elektronik pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuilla esitettyyn materiaaliin. Käyttäjällä on kuitenkin lupa henkilökohtaiseen käyttöön tallettaa tietokoneelleen tai tulostaa sivuja tai otteita sivuista. Eri dokumentit ja sivujen osat voivat sisältää näiden ehtojen lisäksi sovellettavia erityisiä ehtoja.

Palvelun ja näiden www-sivujen sisältö toimitetaan "sitoumuksetta ja sellaisenaan". Würth Elektronik ei anna näille sivuille tai niiden sisällölle takuuta, eikä vastaa esitetyn tiedon oikeellisuudesta, täsmällisyydestä tai luotettavuudesta. Würth Elektronik WWW-sivut voivat sisältää päivittämätöntä tietoa. Würth Elektronik pidättää oikeuden päivittää näitä sivuja tai sulkea ne. Würth Elektronik ei vastaa sivuilla oleva aineiston, sen käyttämisen tai muuttamisen aiheuttamista vahingoista, eikä mahdollisesta kulusta, menetyksestä tai vahingosta, joka aiheutuvat näiden palvelujen käyttämisestä, vaikka Würth Elektronik:lla tai sen edustajalla olisi ollut tieto palvelussa olevasta virheestä.

Würth Elektronik ei takaa tämän palvelun jatkuvaa saatavuutta, eikä vastaa millään tavalla niiden sivujen sisällöstä, joihin Würth Elektronik:n WWW-sivuilta on linkkiyhteys ja jotka on tehnyt tai julkaissut joku muu kuin Würth Elektronik. Würth Elektronik käyttää sivuja julkaistessaan virussuojausta, mutta Würth Elektronik ei takaa, että palvelu on täysin viruksista vapaa.

Lähettämällä aineistoa Würth Elektronik:lle, esimerkiksi sähköpostitse tai WWW-sivujen välityksellä, käyttäjä sitoutuu siihen, että lähetetty aineisto on julkaisukelpoista ja että Würth Elektronik:lla on oikeus julkaista se. Käyttäjä vapauttaa Würth Elektronik:n vastuusta kaikkien niiden vaatimusten osalta, joita kolmannet osapuolet mahdollisesti esittävät Würth Elektronik:lle lähettämän aineiston johdosta. Käyttäjä sitoutuu olemaan esittämättä Würth Elektronik:lle vaatimuksia aineistoon liittyvissä kysymyksissä.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Evästekäytännöt

Würth Elektronik käyttää niin kutsuttuja keksejä ("Cookies") tällä sivustolla. Keksit ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan selaimen muistiin. Niitä käytetään tehdäkseen käyttäjän vierailusta mahdollisimman mukava sivustollamme. Esimerkiksi sivuston kieli, joka muistetaan seuraavalla kerralla, kun käyttäjä vierailee sivustollamme. Tallennettu tieto käytetään vain tähän tarkoitukseen eikä ole saatavilla muille osapuolille. Käyttämällä sivustoamme vierailija hyväksyy keksien käytön. Käyttäjä voi estää keksien käytön estämällä ne selaimesta ja ymmärtää, että jotkin palvelut eivät välttämättä toimi oikein.

Würth Elektronik Oy

  • Karhutie 4
    01900 NURMIJÄRVI

Puhelin: +358 10 4700
Sähköposti: myynti@wurthelektro.fi info@wurthelektro.fi

https://www.wurthelektronik.fi