Tervetuloa Würth Elektron palvelusivustolle  

Vain yritysasiakkaille

+358 10 308 4700

Nopeat toimitukset

WurthElektro

Olemme ylpeitä siitä, että olemme tarjonneet palvelua jo lähes 50 vuoden ajan!

Vuodesta 1975 lähtien olemme olleet asiakkaidemme luotettava kumppani kiinnitys- ja sähkötarvikkeiden sekä elektroniikkatuotteiden toimittamisessa. Asiakkaitamme ovat Suomen ja Viron teollisuus-, kunnossapito- ja sähköurakointiyritykset. Tämän pitkän ajanjakson aikana olemme jatkuvasti kehittäneet toimintaamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. Tänä päivänä valikoimassamme on yli 20 000 varastoitua tuotetta.

Olemme osa maailmanlaajuista Würth-konsernia, ja tämä yhteys mahdollistaa meille kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme voimavarojen hyödyntämisen. Voimme tarjota asiakkaillemme aikaa ja rahaa säästäviä palveluita, ja olemme vakuuttuneita siitä, että oikeilla pientarvikkeiden varastointi-, käsittely- ja hankintamenetelmillä voi saavuttaa merkittäviä säästöjä.

Kiitos, kun olette olleet osa matkaamme näiden 45 vuoden aikana!

Miksi valita meidät?

 • Nopea toimitus Suomessa ja Virossa: Toimitamme tuotteet jopa seuraavaksi työpäiväksi molemmissa maissa.
 • Luotettava kumppani: Toimitusvarmuutemme on yli 99%, joten voit luottaa siihen, että saat tarvitsemasi tuotteet ajoissa.
 • Laaja tuotevalikoima: Tarjoamme yli 20 000 varastoitua tuotetta heti toimitukseen, joten löydät varmasti tarvitsemasi tuotteet meiltä.
 • Asiakaskeskeisyys: Asiakkaanamme voit keskittyä omaan liiketoimintaasi, sillä huolehdimme tarvittavista tuotteista ja palveluista.
 • Verkkokauppa 24/7: Verkkokauppamme on käytettävissäsi vuorokauden ympäri, joten voit tehdä tilauksesi silloin kun se sinulle parhaiten sopii.
 • Nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu: Henkilökuntamme kanssa asioiminen on nopeaa ja saat asiantuntevaa apua kaikkiin kysymyksiin.
 • Laaja sijaintiverkosto: Olemme yhdessä Würth Oy:n kanssa rakentaneet laajaa Center -verkostoa, mikä tarkoittaa, että löydät meidät ympäri Suomen.
 • Monikielinen palvelu: Palvelemme asiakkaitamme suomeksi, englanniksi ja viroksi, joten voit olla yhteydessä kanssamme omalla kielelläsi.

Palvelumme:

 • Hyllypalvelu: Seuraamme tarkasti tuotteiden kulutusta ja huolehdimme materiaalivirrastanne.
 • Asiakaskohtaiset tuotteet ja sarjat: Tarjoamme monenlaisia räätälöityjä tuotteita ja asennussarjoja palveluna.
 • Henkilökohtainen myyntiedustaja: Jokaisella asiakkaallamme on oma, ennaltamääritelty myyntiedustaja. Tämä varmistaa sujuvan yhteistyön ja saatte aina juuri teidän tarpeitanne vastaavaa palvelua.
 • Tuote- ja tekninen tuki: Meidän tuotepäällikkömme ja koko henkilökuntamme ovat valmiina auttamaan teitä ja tarjoamaan teknistä tukea.
 • Löydät meidät myös Würth Centreiltä: Olemme tiiviissä yhteistyössä Würth Oy:n kanssa, ja tuotteitamme löytyy Würth Center -myymälöistä ympäri Suomen. Tämä tekee tuotteidemme saatavuudesta entistä helpompaa ja lähempänä asiakkaitamme.

Valitsemalla meidät saat käyttöösi kattavan palvelukokonaisuuden, joka on suunniteltu vastaamaan juuri teidän liiketoimintanne tarpeita. Luotettava ja yksilöllinen palvelu on meille kunnia-asia, ja olemme aina valmiina tukemaan teitä.

WHISTLEBLOWING -DIREKTIIVI

Kaikki työntekijämme noudattavat tiukasti kaikkia sovellettavia kansallisia ja kansainvälisiä sääntöjä ja lakeja. Mikäli konsernin työntekijät tai kolmannet osapuolet havaitsevat väärinkäytöstä, on tästä mahdollista raportoida anonyymisti oheisen linkin kautta: Corporate Compliance Reporting System Corporate Compliance Reporting System tai ulkoisen raportointikanavan Valtioneuvoston oikeuskanslerin sivujen kautta: https://oikeuskansleri.fi/keskitetty-ulkoinen-ilmoituskanava https://oikeuskansleri.fi/keskitetty-ulkoinen-ilmoituskanava

WÜRTH KONSERNI

Würthin laaja tuotevalikoima kattaa yli 500 000 tuotetta, mukaan lukien kiinnitystarvikkeet, työkalut, kemikaalit ja muut asennustarvikkeet. Meillä työskentelee yli 200 tuotekehitysinsinööriä, jotka testaavat tuotteitamme todellisissa käyttöolosuhteissa varmistaen niiden korkean laadun. Yli 80 laadunvalvojaa varmistaa, että tuotteemme täyttävät tiukat Würth-normit, mikä takaa turvallisuuden ja luotettavuuden. Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme vain parhaita ratkaisuja.